Міста-побратими
Обрати сторінку

Виконавчий  комітет  Моршинської міської  ради  (міськвиконком)  щороку в період з 01 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян,  які  перебувають  на квартирному обліку,  в  ході  якої перевіряються їх облікові дані. Виявлені зміни вносяться в облікові справи громадян і книги обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання жилих приміщень.

У зв’язку із уточненням списків осіб, які  перебувають на квартирному обліку при  міськвиконкомі та мають право на одержання житлових приміщень,  просимо громадян надати документи, що підтверджують право і надалі перебувати на черзі для отримання житла.

Перелік  необхідних документів:

довідки про склад сім’ї та реєстрацію (форма 3);

копії паспортів громадянина, який перебуває на квартирному обліку, та дорослих членів сім’ї;

копії довідок про присвоєння реєстраційного номера картки обліку платника податків (ідентифікаційного коду) всіх членів сім’ї;

довідки з місця роботи (навчання) громадянина, який перебуває на квартирному обліку, та дорослих членів сім’ї;

копії документів про одруження, народження неповнолітніх членів сім’ї, смерть та інші документи, які засвідчують зміни у складі сім’ї;

довідка про наявність (відсутність) житла на всіх членів сім’ї;

копії правовстановлюючих документів на нерухоме майно, матеріали технічної інвентаризації;

копії документів, які дають право на включення громадянина, який перебуває на квартирному обліку, у пільгову чергу, завірені у встановленому порядку.

Прийом документів проводиться: пн.-чт з 9:00 до 18:00 год. та пт з 9:00 до 16:45 год. за адресою: м.Моршин, вул.І.Франка,15.

Телефон для довідок: 6-10-15