Міста-побратими
Обрати сторінку

До уваги працедавців!!!!

Отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину

Відкривши на сайті Державної служби зайнятості розділ “Допомога по частковому безробіттю”, що міститься у рубриці “Роботодавцям”, представники фірм і компаній мають змогу отримати вичерпну інформацію з аспектів виплати допомоги по частковому безробіттю.

Зокрема можна ознайомитися із:

  • Покроковою інструкцією щодо отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Уся інформація і, власне, інструкція з детальним описом кожного кроку – за посиланням на сайті ДЦЗ – https://www.dcz.gov.ua/storinka/pokrokova-instrukciya-shchodo-otrymannya-dopomogy-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period.

  • Порядком надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину.

  • Примірним договором про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину (форма).

  • Формою подання відомостей про осіб, щодо яких виконуються вимоги частини третьої статті 47-1 Закону України «Про Зайнятість населення».

Зауважимо, що допомогу по частковому безробіттю можуть отримати представники малого та середнього бізнесу, які:

  • зупинили або ж скоротили діяльність через карантин;

  • сплачували ЄВ упродовж 6 місяців, які передують даті зупинення чи скорочення діяльності, за найманих працівників і не припинили трудових відносин з ними на момент звернення до центру зайнятості.

Електронна адреса Моршинської міської філії Львівського обласного центру зайнятості – morshyncz@locz.gov.ua.

За додатковою інформацією звертатися за тел. (260) 6-10-39.