Міста-побратими
Обрати сторінку

Разом проти коронавірусу!

Сьогодні, через стрімке поширення коронавірусу в світі, всі зусилля та дії спрямовано на протидію розповсюдженню вірусу та можливість максимально зосередити ресурси на охорону здоров’я.
Відповідно, за офіційними даними фінансового управління Моршинської міської ради, в бюджеті затверджені кошти та протягом І кварталу 2020 року уточнені, в тому числі для спрямування на забезпечення проведення відповідних заходів КНП “Моршинська міська лікарня”.
Так, на придбання рентгенівської діагностичної системи загальною вартістю 2734,6 тис. грн, в тому числі з міського бюджету м.Моршина – 2012,6 тис. грн, з обласного бюджету 665,3 тис. грн.
Для забезпечення безперебійної роботи лікарні, виділено з міського бюджету 240,0 тис. грн на капітальний ремонт кабельної лінії та 200,0 тис. грн на капітальний ремонт приміщення І та ІІІ поверхів поліклінічного та терапевтичного відділень.
Крім цього, відповідно до рішень позачергової сесії міської ради та виконавчого комітету збільшено обсяг резервного фонду, з якого на даний час виділено 300,0 тис. грн для придбання апарату ШВЛ, який при необхідності буде переданий Стрийській міській лікарні та 130,0 тис. грн для придбання засобів захисту та дезінфекції в м. Моршині. Це перші проведені заходи. Разом з тим, зарезервовано кошти в міському бюджеті, які при потребі будуть спрямовані на необхідні видатки.
Особлива увага приділена одиноким людям похилого віку, які відносяться до однієї з вразливих груп ризику. Їм буде забезпечено організацію доставки продуктових наборів та гарячих обідів.
За кошти міського бюджету КП “Зелене місто” закуплено маски, спецодяг та засоби для проведення дезінфекцій. Щодня, в місцях можливого перебування людей: міський парк, дитячі майданчики, лавки, автобусні зупинки, працівниками комунального підприємства проводиться дезінфекція.
Просимо дотримуватись правил та обмежень під час карантину. Спільними зусиллями зможемо подолати цей небезпечний вірус. Бажаємо всім бути здоровими!