Міста-побратими
Обрати сторінку

Відзначили День людей похилого віку

Перший день жовтня кожного року починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги.
Святкування 1 жовтня Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана вже стало доброю традицією в Моршинському міському територіальному центрі.
Від імені міського голови Руслана Ільницького з вітальним словом до присутніх звернулись секретар ради Микола Воєвода та начальник УПСЗН Марія Сидор. Посадовці подякували підопічним територіального центру за ту наполегливу працю, неоціненний вклад у розбудову як нашої держави, так і нашого міста, а також побажала міцного здоров’я, щасливої долі, довголіття та віри у краще майбутнє.
Цього року до організації заходу долучився соціальний проект «Сфера», представник якого Любов Зайшла влаштувала фотосесію в Палаці культури. Кожна жінка змогла відчути себе красунею і справжньою королевою.
Організувати зустріч за солодким столом нам допомогли: Роман Пельвецький, Юрій Хомко, Наталія Петрів, Галина Лис, Роман Латик, Ігор Солтис, п.Марія, п. Мар’яна, ПП «Азалія», Генадій Вацак.
Захід пройшов у веселій та дружній атмосфері та супроводжувався смачним частуванням, а головне – гарним настроєм. Підопічні територіального центру щиро дякували за проведений захід, завдяки якому вони відчули свою потрібність суспільству.